Hörmann autotallin ovet

Myymme, asennamme ja huollamme Hörmann autotallin nosto-ovet Kuopion seudulla. Asiakkaitamme ovat sekä omakotitalojen omistajat että taloyhtiöt. 

Hörmann nosto-ovet säästävät tilaa ja energiaa autotalllissa

Hörmann nosto-ovi avautuu pystysuoraan, joka säästää tilaa sekä autotallin edessä että sisällä. Verrattuna vanhoihin ovimalleihin Hörmannin ovilla saadaan suurempi läpiajoleveys, sillä nosto-ovi mahdollistaa lähes koko oviaukon leveyden hyödyntämisen. Pienikin lisätila helpottaa autotalliin ajamista.

Uusissa Hörmann ovissa on hyvä lämmöneristävyys, joten ne ovat hyvin energiatehokkaita. Ovissa on freonivapaa polyuretaanieriste ja ovien ulkopinta on pulverimaalattua terästä. Hörmann ovet sopivat hyvin Suomen vaihteleviin sääolosuhteisiin. 

Kysy lisätietoja

Luotettava paikallinen tekijä ja laadukkaat tuotteet

Hörmann jälleenmyyjäsi Kuopiossa

Kari Koslonen on toiminut Pohjois-Savon alueen Karelia-Ikkunoiden edustajana vuodesta 2011 lähtien. Nyt toiminta laajenee laadustaan tunnettujen Hörmann autotallin ovien myyntiin ja asennukseen. Autotallin ovet asennetaan paikallisin voimin yhtä ammattitaitoisesti ja laadukkaasti kuin tähän asti ikkunat. 

Tiesithän, että yksityishenkilö voi saada autotallin oviremontista kotitalousvähennystä.

Hörmann nosto-ovimallisto

Hörmannilla on laaja valikoima erilaisia autotallin ovia. Voit tutustua tarkemmin eri vaihtoehtoihin esitteestä, maahantuojan sivuilla tai kysyä meiltä lisää. 

Ovet kaiken kokoisiin autotalleihin

TALOSI TYYLIIN SOPIVAT OVET

Hörmannin mallistosta löytyy sopivan kokoiset ovet sekä pieniin että isompiin autotalleihin. Hörmann autotallin ovissa on laaja värivalikoima ja useita erilaisia pintakuviointivaihtoehtoja. Kaikkiin Hörmann autotallin nosto-oviin on saatavilla kauko-ohjaus ja useita muita käyttöä helpottavia lisävarusteita.

Energiatehokkaat autotallin ovet

ALHAISET U-ARVOT

Hörmann ovissa on hyvä lämmöneristävyys. Ovissa on käytetty freonivapaata eristettä ja ovilamellien paksuus on 42 mm ja LPU67 Thermo ovissa 67 mm. Lisäksi ovilamellien siirtymäkohdissa on tiivisteet, jotka parantavat lämmöneristystä. Hyvä lämmöneristävyys takaa alhaiset U-arvot oville. 

Saksalaista huippulaatua

10 VUODEN TAKUU

Hörmann suunnittelee ja valmistaa Saksassa itse kaikki olennaiset ovielementit, ovikoneistot ja muut lisävarusteet, joten ne ovat keskenään täysin yhteensopivia. Hörmann autotallin nosto-ovet on testattu ja hyväksytty standardin EN 13241-1 mukaisesti. Kaikkien Hörmann nosto-ovien takuu on 10 vuotta ja käyttölaitteiden 5 vuotta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää ovista

Yhteystiedot